Jedna od prednosti TEHNOMAGA koja garantuje kvalitet upotrebljenog materijala pri izgradnji stambeno poslovnog prostora je i sopstvena proizvodnja PVC stolarije.

Stolarija izrađena od PVC-a u odnosu na građevinsku stolariju proizvedenu od drugih materijala (drvo ili čelik) je neuporedivo dugotrajnija i odlikuje se dobrom termičkom izolacijom, a takođe poseduje i izvanredne osobine po pitanju zvučne izolacije. Ne zahteva apsolutno nikakvu zaštitu i izuzetno se lako održava. Ova vrsta stolarije je postojana na apsolutno sve atmosferske prilike u bilo kakvim klimatskim uslovima.
PVC stolarija ima svojstva zbog kojih predstavlja najbolje rešenje kada građevinska stolarija treba da besprekorno funkcioniše duži niz godina.
Takođe, s obzirom na vrlo pristupačne cene, PVC stolarija danas zauzima vodeće mesto u savremenom građevinarstvu.

Kada je reč o proizvodnji PVC stolarije, u našem programu je petokomorni profil nemačkog proizvođača KBE-Profine od koje dobavljamo materijale i samo sa tim materijalima radimo. Pored petokomornih u proizvodnji imamao i trokomorne profile koji su manje zastupljeni. Okovi za PVC stolariju su nemačkog proizvođača Winkhouse.
Kada je reč o stakljenju stolarije u zadnje vreme se sve više koristi niskoemisiono staklo punjeno argonom zato što je koeficijent provodljivosti toplote 1,1 što upotpunosti zadovoljava sve strožije zahteve u pogledu energetske efikasnosti.
Visok kvalitet naših proizvoda omogućava da Vam pružimo dvogodišnju garanciju uz obezbeđen servis kao i 10 godina garancije na postojanost upotrebljenih matreijala.
Veći deo proizvodnje se koristi za ugradnu u objekte koje gradi TEHNOMAG, dok se jedan deo proizvodnje isporučuje i ugrađuje i na objektima kod stalnih kupaca : Negast iz Beograda, Stambena Zadruga Institut iz Beograda, Kodeks iz Kraljeva, Energetra iz Kraljeva, GP Lešević iz Kraljeva i drugi.

PVC Prozori

PVC prozori osiguravaju dobru termičku izolaciju, a takođe su i izvanredni po pitanju zvučne izolacije. Odlikuju se takođe i svojstvima da se lako održavaju i da ne zahtevaju apsolutno nikakvu zaštitu. PVC prozori su neuporedivo dugotrajniji kada se uporede sa bilo kojim drugim materijalom od kojeg se građevinska stolarija proizvodi.

PVC Ulazna Vrata

PVC ulazna vrata su idealno rešenje kada se želi postići savršeno estetsko uklapaju građevinske stolarije u celokupni izgled objekta. Istovremeno se postiže i sigurna zaštita stambenog ili poslovnog prostora od provale s obzirom na to da se bravljenje između krila vrata i okvira obavlja u nekoliko tačaka. Vrata se proizvode u jednokrilnoj i dvokrilnoj varijanti sa gornjim ili bočnim staklima u dimenzijama i dizajnu po željama kupaca.

PVC Klizna Vrata

PVC klizna vrata su elegantna zamena za standardna vrata izrađena od drveta ili metala. Deluju vrlo moderno i estetski, a mogu se izvesti u bezbroj varijanti sve u zavisnosti od želja i funkcionalnih potreba kupca. Klizna vrata mogu biti izvedena kao jednokrilna klizna vrata i dvokrilna, sve u zavisnosti od želje kupca.

PVC Balkonska Vrata

PVC balkonska vrata izrađeni su od visoko kvalitetnih PVC profila i u većini slučajeva slična su prozorskoj PVC stolariji. Izrađuju se od istih materijala kao i prozori, a razlika se ogleda jedino u većoj visini i širini u odnosu na prozorske otvore. Balkonska vrata su dostupni u obliku i dizajnu po vašoj želji.